Ainutlaatuinen konsertti Vastavirtaan

11.09.2012 - 12:57
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Tätä ei kannata jättää väliin: Vastavirtafestivaalin 22. syyskuuta huipentaa konsertti, joka tuo Helsingin Vanhan ylioppilastalon lavalle huiman kavalkadin eturivin taiteilijoita. Konsertissa kuullaan muun muassa ensiesityksenä uusi Kaj Chydeniuksen sävellys ja muita Minja Kosken ja Oona Airolan esittämiä Chydeniuksen lauluja. 

Muutaman vuoden tauon jälkeen nousee estradille myös työväenlaulujen legendaarinen tulkitsija Reijo Frank säestäjänään Reino Bäckström.

Vastavirtaan-konsertissa on ainutkertainen mahdollisuus kokea myös Kajaanin runoviikolla suuren suosion saanut Aulikki Oksasen ja Ilpo Tiihosen runoduetto Merja Ikkelän haitarin ja Antti Halosen sahan säestyksellä.

Festivaaleilla ympäri Suomea ja Eurooppaa väen liikkeelle saanut Jaakko Laitinen & Väärä raha yhdistelee vanhaa suomalaista iskelmää, Balkanin mustalaisrytmejä, romansseja, rakkauden poltetta ja myös kriittisiä huomioita rahan ylivallasta.

Aikoinaan Problemseista ja Pelle Miljoonan yhtyeestä tunnetuksi tullut rock-muusikko Tumppi Varonen on tehnyt viime aikoina myös työväen lauluja ja nuorten mielenterveyteen liittyviä kappaleita. Näitä molempia kuullaan illan aikana. Vaihtoehtoista rockia esittää puolestaan Minja Maarika & Madonluvut –yhtye.

Liput Vanhalla ylioppilastalolla Helsingin keskustassa lauantaina 22.syyskuuta kello 19 alkavaan konserttiin ja klubi-iltaan maksavat vain 10 euroa SKP:n järjestöistä ja 12 euroa Tiketistä. 

Vastavirtafestivaali verkossa >>>

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.