Aki Kaurismäki, Andy McCoy ja Herra Ylppö tukevat Atte Blomin valintaa valtuustoon

27.10.2012 - 17:31
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Helsingin kaupunginvaltuustoon pyrkivä pitkän linjan musiikkivaikuttaja Atte Blom on saanut merkittäviä tukijoita. Atte Blomin valintaa valtuustoon tukevat muun muassa akateemikko Aki Kaurismäki, rock-muusikot Andy McCoy ja Herra Ylppö, näyttelijä Kristiina Halkola, kapellimestari Pekka Haapasalo, televisioteatterin pitkäaikainen johtaja ja ohjaaja Timo Bergholm, musiikkituottaja Pekka Aarnio, laulaja Monna Kamu, laulaja-lauluntekijä Mikko Perkoila, ja nukketeatteriohjaaja Elviira Davidow ja muusikko Eero Ojanen.

Tuotantopäällikkö Atte Blom oli aikoinaan mukana perustamassa legendaarista Love Recordsia. Hän on ollut myös mukana monissa sodan ja imperialisminvastaisissa liikkeissä.

Blom oli viime eduskuntavaaleissa Vasemmistoliiton ehdokkaana, mutta pettyi Vasemmistoliiton siirtymiseen politiikassa oikealle.

Atte Blom on kuntavaaleissa ehdolla Helsingissä Suomen kommunistisen puolueen listoilla Vapaiden ja radikaalien demokraattien sitoutumattomana ehdokkaana.

– Olen koko työurani ollut musiikin tuottamisesta ja lahjakkuuksien löytämisestä vastaava tuotantopäällikkö. Tunnen pienyrittäjämaailman ja jättiläismäisen eron suuryhtiöihin ja massatuotantoon. Työ nuorten musiikintekijöiden kanssa on pitänyt nuorena ja nuorten näkökulmaa omana, kertoo Atte Blom.

– Kuntajärjestelmä piilottaa sisäänsä jyrkkiä tulo- ja luokkaeroja. Suuret kunnat ovat auliimpia ulkoistamaan tehtäviä kansainvälisille suuryhtiöille. Uuden kuntapolitiikan pitää arvioida kuntauudistuksen varjopuolet ja tarpeen tullen purkaa niitä kansanäänestyksillä. Tämä yhtenä mahdollisuutena elvyttää tasa-arvoa ja lähidemokratiaa, perustelee Blom lähtöään ehdolle kuntavaaleissa.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.