Ay-liike mukaan Joukkovoimaan

11.02.2016 - 10:45
Ay-liike oli mukana viime elokuussa Joukkovoiman mielenosoituksessa. Kuva Toivo Koivisto.

Hallitus jatkaa työväenluokan aseman heikentämistä. Leikkauslistat koskevat edelleen kansan enemmistöä, eivätkä ne nykyhallituksen toimesta tule muuttumaan. Suomessa tarvitaan laaja kansanliike painostamaan hallitus muuttamaan suunta leikkauspolitiikasta ja lopulta hallitus, joka tekee työväenluokkaa tukevaa politiikkaa.

Joukkovoiman suurmielenosoitus 12.3. tarvitsee tukijoita ja ennen kaikkea osallistujia.

Ammattiosastojen yhteistyöverkosto, jonka toimintaan on tähän mennessä osallistunut kymmenien ammattiosastojen aktiiveja ja merkittävimpien SAK:laisten alojen edustajia, suosittaa, että jokainen ammattiosasto miettii omia mahdollisuuksiaan osallistua mielenosoituksen järjestelyihin sekä tiedottamiseen.

Joukkovoiman suurmielenosoitus tarvitsee tukijoita ja ennen kaikkea osallistujia.

Mielenosoituksen onnistumiseksi ammattiosastojen vastuu korostuu. Meillä on resurssit hoitaa ihmiset yhteen, joukot mielenosoitukseen, hankkia tarvikkeet mielenosoitusmateriaalien tuottamiseksi. Mielenosoitus on hallitusta ja hallituksen leikkauspolitiikkaa vastaan. Ihmisten määrä ratkaisee ja kansanliike on tekijöistään riippuvainen, toteaa yhteistyöverkosto.

Yhteyttä voi ottaa Joonas Tuomivaaraan: joonas.tuomivaara [at] kesko.fi tai 050 568 0326.

joukkovoima.com

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Lue myös

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.