ERTO: solidaarisuutta työttömille!

29.01.2018 - 14:30

Yli 17000 jäsenen toimihenkilöliitto ERTO on mukana 2. helmikuuta mielenosoituksessa. Asiasta päätti liiton hallitus perjantaina. 

Aktiivimallissa on päätetty käyttää raippaa. Osallistuminen mielenilmaukseen on solidaarisuuden osoitus työttömille ja mielenilmaus kohdistuu Suomen hallituksen toimintaan.

ERTO toivoo mahdollisimman laajaa osallistumista mielenilmaukseen.

80 % jäsenistöstä naisia

ERTOn jäsenet työskentelevät mm. logistiikka-alalla, markkinointiviestinnässä, digimedian parissa, sosiaali- ja terveysalalla, taloushallinnossa, tietotekniikan palvelualalla, optisella alalla, järjestöissä, liikunnan, kulttuurin ja vapaa-ajan ammateissa sekä muilla erityisaloilla. Jäseniä on 17 000 ja heistä 80 % on naisia. 

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.