Evo Moralesin vierailuun valmistaudutaan jo

12.05.2010 - 11:11
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Sympaattiset banderollien maalaajat sanovat, että kysessä on tukimielenosoitus ihmisoikeuksista ja ympäristöpolitiikasta tunnetun johtajan puolesta. / JPV |

Suomessa asuvat bolivialaiset ovat innoissaan monikulttuurisen maansa presidentin Evo Moralesin Suomen-vierailusta.

Evo on tuonut paljon Bolivian alkuperäiskansojen arvoja ja tapoja valtakunnalliseen ja kansainväliseen politiikkaan. Hänen itsensä mukaan juuri siinä piilee eräs hänen suurista vahvuuksistaan.

– Maassamme arvostetaan rehellisyyttä. Uskon, että juuri rehellisyyteni on auttanut minua hankkimaan kansan luottamuksen, on Evo todennut.

Sympaattiset banderollien maalaajat sanovat, että kysessä on tukimielenosoitus ihmisoikeuksista ja ympäristöpolitiikasta tunnetun johtajan puolesta. Bolivialaiset naisaktivistit maalasivat banderolleja ja toivovat, että Helsingin Senaatintorille tulisi paljon myös suomalaisia.

Tukimielenilmaus on lauantaina 22.5. kello 13 jonka jälkeen Evo Morales puhuu Helsingin yliopiston suuressa juhlasalissa kello 15.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.