Hangossa mielenosoitus julkisten terveyspalvelujen puolesta

13.10.2017 - 14:15

Lauantaina 14. lokakuuta kokoontuu SKP ja Katujen Parlamentti Hangon ”Vapaudenpatsaalla” klo 13 alkaen puolustamaan julkisia terveydenhuoltopalveluita. Järjestäjien mukaan puheiden ja keskustelun lisäksi mielenosoituksessa on ilmaiseksi tarjolla vegaanista hernekeittoa ja vohveleita.

Kaupunginvaltuutettu Marko Niemi kertoo, että tilaisuuteen on hyvissä ajoin kutsuttu puhujia jokaisesta Hangon kaupunginvaltuustossa edustettuna olevasta puolueesta.

"Tarjoamme kuntalaisille mahdollisuuden kertoa näkemyksiään terveydenhuoltoon liittyen."

– Nähtäväksi jää, mitkä puolueet ja ketkä valtuutetuista kokevat julkisten terveydenhuoltopalveluiden puolustamisen tärkeäksi ja saapuvat paikalle kertomaan kuntalaisille näkemyksiään siitä, miten terveydenhuoltopalvelut tulee Hangossa järjestää, jotta ne palvelisivat kuntalaisten tarpeita mahdollisimman hyvin. Valtuutetuilla onkin tulevana lauantaina erinomainen tilaisuus kertoa kuntalaisille siitä, mitkä ovat heidän ja edustamansa puolueen näkemykset siitä, miten palveluja voidaan parantaa ja eriarvoisuutta vähentää, sanoo Niemi.

Tilaisuudessa on avoin mikrofoni.

– Tarjoamme kuntalaisille mahdollisuuden kertoa näkemyksiään terveydenhuoltoon liittyen. Kuntalaisilla on samalla oivallinen tilaisuus esittää valtuutetuille kysymyksiä terveydenhuoltoon liittyen.

– Hankolaiset: näytetään, että olemme kaikki yhdessä valmiita kamppailemaan tasa-arvoisen kunnan puolesta. Lauantaina tavataan ja taistellaan: toivottavasti mahdollisimman moni saapuu paikalle! toivoo Niemi.

Kaikilla puolueilla mahdollisuus puheenvuoroon

Marko Niemi toteaa, että jokaiselle puolueelle on hyvissä ajoin ilmoitettu mielenosoituksesta ja tarjottu mahdollisuus käyttää puheenvuoro.

– Koenkin tärkeäksi kertoa kuntalaisille siitä, mitkä puolueet osallistuvat tai jättävät tapahtuman väliin. Lista osallistuneista ja niistä, jotka eivät osallistuneet julkaistaan lauantaina mielenosoituksen jälkeen, lupaa SKP:n kaupunginvaltuutettu.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.