Helsingin torikokoukselle häätö – toiminta jatkuu

07.06.2012 - 14:54
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Poliisi hajoitti ja hääti kaupungin pyynnöstä Helsingin torikokouksen mielenosoituksen kansalaistorilta torstaina. Kaupunki ilmoitti alkuviikosta, että torikokouksen on lähdettävä Musiikkitalon kupeella sijaitsevalta torilta.

Kaupunginvaltuutetut Yrjö Hakanen (SKP ja Helsinki-listat) ja Thomas Wallgren (SDP) vetosivat apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauriin (vihr), että mielenosoitusoikeutta kunnioitetaan ja häätö estetään. Pekka Sauri totesi torstaiaamuna, että häätötoimiin on ryhdytty hänen tietämättään.

Helsingin torikokous ei lopeta, vaan järjestää sunnuntaina 10. kesäkuuta klo 14 alkaen tapahtumapäivän kansalaistorilla.

http://torillatavataan.wordpress.com/ 

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (2 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.