Helsingissä 10000 asukasta vetosi lähiterveysaseman puolesta

09.02.2011 - 10:44
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Helsingin terveyslautakunnalle jätettiin tiistaina mielenosoituksen saattelemana vetoomus Koskelan terveysaseman säilyttämiseksi. / Toivo Koivisto |

Helsingin terveyslautakunnalle jätettiin tiistaina mielenosoituksen saattelemana vetoomus Koskelan terveysaseman säilyttämiseksi. Terveyskeskuksen kokoomuslainen johto on esittänyt terveysaseman lopettamista, vaikka palvelujen tarve alueella kasvaa.

Terveysaseman puolesta on ottanut kantaa lähes 10000 helsinkiläistä adressilla, nettiyhteisöissä ja asukastilaisuuksissa. Mielenosoittajat epäilivät, että terveysaseman lopettamisen taustalla on oikeiston pyrkimys myydä Koskelan sairaala-alueen rakennukset ja yksityistää palvelut.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.