Itella hukkasi viime viikon Tiedonantajat

08.05.2014 - 14:00
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Tiedonantaja ei valitettavasti tullut tilaajille viime viikolla eikä vielä tämänkään viikon puolella siihen mennessä kun perjantain lehti meni painoon. Syy on Itellassa, joka hukkasi sen kuljetukseen normaaliin tapaan painosta lähteneet lehdet. Syytä ja selitystä lehtien katoamiselle Itella ei ole kyennyt esittämään.

Tiedonantaja pahoittelee toimituksestamme täysin riippumatta tapahtunutta Itellan virhettä.

Tämän numeron liitteenä julkaisemme varmuuden vuoksi viime viikolla jakamatta jääneen Tiedonantajan sellaisena kuin sen piti tulla tilaajille jo viikko sitten. Toimitus toivottaa antoisia lukuhetkiä tämän poikkeuksellisesti 32-sivuisen lehden parissa. 

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.