Kokki, varas, vaimo ja rakastaja KOM-teatterissa

06.02.2017 - 14:30

KOM-teatterin kevään ensi-ilta Kokki, varas, vaimo ja rakastaja on karnevalistinen musta komedia, joka pohjautuu Peter Greenawayn samannimiseen elokuvaan. KOM-teatterin esityksen dramatisoinnista, sovituksesta ja ohjauksesta vastaa Riko Saatsi.

Kokki, varas, vaimo ja rakastaja on esitys, jossa käsitellään huumorin keinoin meidän aikaamme leimaavia kysymyksiä, esimerkiksi poliittisen ja yhteiskunnallisen arvoilmapiirin kylmenemisestä ja sitä, onko kaikki nykyään kaupan. Mikä on ihmisille tässä ajassa arvokasta, mistä asioista haluamme pitää kiinni? Se kertoo myös nautinnonhalusta ja vallanhimosta, ja se nostaa esille ruokaan ja ihmissuhteisiin liittyviä eettisiä kysymyksiä.

KOM-teatterin katsomo on käännetty toisin päin ensimmäistä kertaa lähes viiteentoista vuoteen, joten yleisö pääsee kokemaan KOM-teatterin salin uudesta perspektiivistä. Ville Seppäsen videosuunnittelun kautta esitys myös laajenee näyttämöltä teatterin takatiloihin, kellariin ja pihalle.

Varas Albert Spican roolissa nähdään Niko Saarela, kokkina Marc Gassot, vaimona Vilma Melasniemi ja rakastajana Elmer Bäck. Muissa rooleissa näyttelevät Johannes Holopainen, Eero Milonoff ja Eeva Soivio sekä aiemmin mainittu Antto Melasniemi.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.