Kommaritubettajat yhdistävät viihteen ja aatteen

20.09.2017 - 11:30

Tämän syksyn Tiedonantaja-festivaalin teema on vaihtoehtoinen media. Omalla tavallaan aihetta lähestyy helsinkiläinen Klaus Kärki, jonka ideana on työväenaatteen tuominen uusiin kanaviin: pelaamisen ja viihteen pariin.

– Haluamme käyttää tilaisuuden ja kutsua koolle kaikki tubettamisesta ja striimaamisesta, eli Internetiin videoviihteen ja asiaohjelmien tuottamisesta kiinnostuneet toverit.

Jo nyt idean ympärille on muodostunut pieni "kommaritubettajien" verkosto. Kärki kannustaa liittymään ennakkoluulotta mukaan, jos aihe herättää intohimoja.

– Onko sinulla vanhoja YouTube-videoita, mutta innostus päässyt lopahtamaan? Hyviä suunnitelmia, muttei ketään kenen kanssa toteuttaa ne? Tule esittelemään ideoitasi ja videoitasi, tutustumaan samanmielisiin, ja suunnittelemaan yhdessä uusia projekteja.

Workshop-tyylinen Kommaritubettajien miitti järjestetään festivaalipäivänä 7. lokakuuta Työväenmuseo Werstaan Höyrykoneella klo 12:00–14:00. Paikalle sopii tulla myös ihan vain kannustamaan, eli nykykielellä komppaamaan, symppaamaan ja fanittamaan.

Maratonilähetys festivaalin tueksi

Striimaamisen maailmaan voi tutustua jo ennen festivaaleja. Alkusysäyksenä toiminnalle ryhmä järjestää varainkeruutempauksen suorana lähetyksenä Twitch- ja YouTube-sivustoilla 23.9. klo 12–24.

– Kyseessä on kansainvälisesti suurta suosiota nauttiva maratonilähetysformaatti, jossa pelaamme yhdessä pelejä, vastailemme chatin kautta tuleviin kysymyksiin, luemme lahjoitusviestejä, ja niin edespäin, kertoo Kärki.

– Tärkeimpänä kaikista näytämme katsojille liikkeemme elinvoimaisuuden, ja innostamme yhteisöllisyydellämme uusia ihmisiä mukaan.

Konspiraation kotisivut >>>

Varainkeruulähetyksen ohjelmatiedot löydät osoitteesta www.tiedonantaja-festivaali.net

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.