Kommunistit: ay-liike tukemaan oikeistohyökkäyksen kohteeksi joutuneita Postin työntekijöitä

06.11.2015 - 10:30
(updated: 17.12.2015 - 16:27)

Suomen kommunistisen puolueen, Kommunistisen työväenpuolueen sekä Kommunistien liiton edustajat tapasivat torstaina Helsingissä. Tapaamisessa keskusteltiin ajankohtaisista politiikan kysymyksistä ja puolueiden yhteistoiminnasta.

Tapaamisessa todettiin, että porvaristoa ja kapitalisteja edustava Sipilän, Soinin ja Stubbin hallitus on käynnistänyt hyökkäyksen kaikkien työtätekevien etuja ja oikeuksia vastaan.

Oikeistohallituksen vanavedessä ovat kapitalistien EK, yrittäjäjärjestöt ja yksittäiset yritykset ryhtyneet avoimeen hyökkäykseen työ- ja palkkaehtojen heikentämiseksi.

Viimeisin esimerkki tästä on Posti Oy:n rikkurivärväyssopimus SOL Oy:n johdon kanssa ja Posti Oy:tä edustavan Paltan esitykset postinjakajien lauantaikorvausten, yötyölisän ja iltalisän poistamiseksi lähes kokonaan ja heikennykset sunnuntaikorvauksiin ja työnantajan tarjoaman sairaanhoidon tasoon.

Hallituksen ja kapitalistien hyökkäys on torjuttava työväen joukkovoimalla ja yhteistoiminnalla.

Kommunistiset järjestöt tuomitsevat yhteisessä kannanotossaan hallituksen ja työnantajien toimet ja kehottavat työväestöä tukemaan postinjakajia ja heidän PAU-ammattiliittoaan.

Hallituksen ja kapitalistien hyökkäys on torjuttava työväen joukkovoimalla ja yhteistoiminnalla.

Kommunistit kehottavat työntekijöitä ja ammattiosastoja järjestämään mielenosoituksia, työtaisteluja ja joukkokokouksia sekä vaatimaan ammattiliitoilta ja SAK:lta jämerää toimintaa oikeistohyökkäystä vastaan.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.