Loppu Libyan orjakaupalle!

27.11.2017 - 09:30
Kuva: Sippo Kähmi.

Libya on ollut kaaoksessa sen jälkeen, kun diktaattori Muammar Gaddafi tapettiin arabikevään aikana vuonna 2011. Maasta on tullut vuosittain tuhansien siirtolaisten läpikulkukohde, ja siellä arvioidaan olevan satoja tuhansia siirtolaisia.

EU on tukenut Libyan rannikkovartiostoa siirtolaisten tulon torjumiseksi.

Maailma.net kertoo, että monien Libyaan saapuvien siirtolaisten määränpäänä on Eurooppa. EU on kuitenkin tukenut Libyan rannikkovartiostoa siirtolaisten tulon torjumiseksi.

EU:n rajapolitiikan seurauksia vastaan on osoitettu mieltä muun muassa Pariisissa 18. marraskuuta. Sunnuntaina Helsingissä kokoontuneet mielenosoittajat vaativat loppua EU:n tukemalle ihmiskaupalle ja orjuudelle.

CNN:n mukaan Libyan viranomaiset ovat nyt aloittaneet muodollisen tutkinnan huutokaupasta.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Ulkomaat

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.