Luokkakuva-kisa etsii yhteiskunnallista valokuvaa

29.05.2015 - 12:37
(updated: 23.11.2021 - 20:35)
Yhteiskunnalliset aiheet odottavat kuvaajaansa. / Veikko Koivusalo |

Leena Saraste tuomaroi Tiedonantaja-festivaalin valokuvakilpailua

Tiedonantaja etsii tuoretta yhteiskunnallista valokuvaa. Minkälaisia vastakkainasetteluja tänä päivänä löytyy? Kuka vie ja kuka vikisee?
Ota valokuva ja lähetä se Tiedonantajan valokuvakilpailuun. Se voi olla katsojaansa haastava reportaasi epätoivosta ja hävityksestä, mutta myös kepeä tuokiokuva onnesta ja uudesta alusta. Mikä saa sinut liikkeelle, ja miten se vaikuttaa sinuun?

Luokkakuva-kilpailun tuomaristoa johtaa arvostettu ja palkittu valokuvataiteilija, filosofian tohtori Leena Saraste.
Voittaja julkistetaan Tiedonantaja-festivaalilla Jyväskylässä 17. lokakuuta.

Kilpailutyön tekniset seikat

Kilpailuun osallistutaan yhdellä 23.5.-15.9.2015 otetulla kuvalla per osallistuja. Kuvausväline ja -tekniikka on vapaa, mutta lopullinen kilpailutyö on lähetettävä 16.9. mennessä sähköisessä jpeg-muodossa osoitteeseen veikko.koivusalo@gmail.com. Laita viestin otsikoksi Luokkakuva-valokuvakilpailu. Kuvat nimetään osallistujan nimen mukaan muodossa ”Sukunimi_Etunimi.jpeg”. Kuvan lyhyt sivu on oltava vähintään 1 200 pikseliä.

Kuvan mukana olevassa sähköpostiviestissä on toimitettava seuraavat osanottajaa koskevat tiedot: ssanottajan koko nimi, katuosoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite (jos eri kuin se, mistä kilpailukuva on lähetetty).
Liitä viestin mukaan myös lyhyt kirjallinen selostus kilpailutyösi taustoista. Mitä kuva esittää, ja missä yhteydessä se on otettu?

Sinulla on oltava täydet oikeudet lähettämääsi kuvaan. Kilpailuun on mahdollista osallistua vain osanottajan omalla työllä. Kuvaajan on itse huolehdittava siitä, että kuvassa tunnistettavasti esiintyvien henkilöiden suostumus kuvan julkaisua varten on varmistettu.

Lähettämällä kuvasi TA-festivaalien järjestämään valokuvauskilpailuun vakuutat samalla, että yllä olevat ehdot täyttyvät, ja annat järjestävälle taholle oikeuden julkaista kilpailutyösi, nimesi ja työsi mukana tarjoamasi taustatiedot TA-festivaalien yhteydessä 17.10.2015 sekä kahdessa sitä seuraavassa Tiedonantaja-lehden numerossa.
Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät muuten kuvaajalla.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.