Keywords:

MC Kajo tavoittelee kolmatta rap-mestaruutta

27.10.2015 - 13:45
(updated: 17.12.2015 - 16:27)
MC Kajo alias Kalle Niskanen (vas.) esiintyi YK:n päivän rauhantapahtumassa Helsingin Dianapuistossa yhdessä JammyG:n alias Petra Packalénin kanssa. / Marko Korvela

Helsingin Nosturissa järjestetään perjantaina 30. lokakuuta rapin freestylen SM-kilpailut. Mukana on myös kaarinalainen MC Kajo alias Kalle Niskanen, joka tavoittelee jo kolmatta mestaruutta. Niskanen on voittanut SM-kisat vuosina 2009 ja 2011.

Perjantain kamppailusta odotetaan tiukkaa. Mukana ovat muun muassa jo kertaalleen mestaruuden voittaneet Rivo ja MC Toni. Ensimmäistä kertaa voitosta kilvoittelee siis kolme aikaisempaa Suomen mestaria. Kaiken kaikkiaan kilpailijoita on 47.

Arvovaltaiseen tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna Stig, Nopsajalka, Särre ja Gettomasa.

Tiedonantajan kolumnisti ja blogisti

Kalle Niskanen oli Suomen kommunistisen puolueen eduskuntavaaliehdokkaana kevään vaaleissa. Niskanen on esiintynyt muun muassa Joukkovoima-mielenosoituksessa elokuussa sekä YK:n päivänä PAND –taitelijat rauhan puolesta –järjestön tapahtumassa.

Tiedonantaja-festivaalilla Jyväskylässä MC Kajo veti rap-lyriikan työpajaa. Tiedonantaja-lehteen hän kirjoittaa kolumneja ja blogia.

MC Kajo YLEX:n haastattelussa >>>

www.rapsm.fi

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.