Naistenpäivän tapahtumissa kansainvälisyyttä ja eksotiikkaa

07.03.2014 - 09:45
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Nuori maahanmuuttajanainen Marzia Nazari tulee Turkuun kertomaan Iranin tämän päivän tilanteesta ja naisten asemasta demokraattisten naisten kutsumana. Luvassa on asioita, joista eivät uutiset ja sanomalehdet juuri kerro. Tilaisuudessa on myös Turussa asuvia iranilaisia kurdinaisia vieraana.

Järjestäjien mukaan Marzia Nazarilla on aivan viimekäden tietoa siitä, mitä Iranissa on lähikuukausina tapahtunut. Nazari kertoo siitä, miten kansa ja varsinkin naiset tänään maassa elävät. Tilaisuudessa kuullaan myös laulelmia Annan ja Aleksandran esittäminä.

Kansainvälisen naistenpäivän tilaisuutta vietetään sunnuntaina 9. maaliskuuta klo 14 alkaen T-Talolla (Vanha Hämeentie 29, Turku.)

”Syökää sirkkaa!”

SKP:n puoluetoimistosta tulee kansainvälisenä naistenpäivänä Pop Up –hyönteisbaari. Puolueen puheenjohtaja JP Väisänen friteeraa sirkkoja koko kansan maistettavaksi. Hyönteisproteiinin merkitys kansainvälisessä ruokatuotannossa on kasvussa.

TV:stä tuttu hyönteissyönnin Suomeen tuonut dosentti Lena Huldén opastaa hyönteisten syömisessä ja kertoo miksi se on terveellistä, taloudellista ja eettinen vaihtoehto lihalle.

Sirkkaa voi maistaa lauantaina 8. maaliskuuta klo 12 alkaen SKP:n puoluetoimistolla (Hitsaajankatu 9 A 6. kerros, Herttoniemi, Helsinki).

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa