Nato-vastaista toimintaa Suomessa

28.08.2014 - 09:39
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Torstaina 4. syyskuuta vietetään Euroopan laajuista toimintapäivää Natoa vastaan rauhan puolesta. Tuona päivänä julistamme ympäri Suomea itsellemme tuttuja ja rakkaita paikkoja Nato-vapaiksi alueiksi.

Kutsumme ihmisiä ympäri Suomen 4. syyskuuta klo 18 valtaamaan joukolla julkisia paikkoja Nato-vapaiksi alueiksi. Helsingissä kokoonnumme Puolustusministeriön eteen Kasarmitorille.

Kerrotaan joukolla puolustusministeri Haglundille, että Naton suuntaan ei oteta enää yhtään askelta.

Ennen toimintapäivää voit kertoa tempauksesta kavereillesi. Ota kyltin kanssa kuva omasta paikastasi, jonne ei Natolla ole mitään asiaa! Voit lähettää kuvan tähän tapahtumaan.

Ei isäntämaasopimuksia! Suomi on Nato-vapaa alue! : www.tinyurl.com/natovapaa

Turussa mielenosoitus jo lauantaina

Nato-laivue saapuu Turkuun yleisötilaisuuteen lauantaina 30. elokuuta klo 12. Tätä laivastoa tulee ottamaan vastaan Forum Marinumille (Linnankatu 72) mielenosoittajien ryhmä, joka protestoi vieraan vallan sotilasvoimien tuomista meidän aluevesillemme ja meidän maaperällemme.

Mielenosoitus on Nato-vastainen ja aivan erityistä huomiota ja pahennusta herättää isäntämaasopimus, jonka avulla Suomea koetetaan viedä keittiön kautta Natoon Suomen kansan selvän enemmistön tahdon vastaisesti.

Ensi viikolla allekirjoitettavaa isäntämaasopimusta on edistetty epäselvillä keinoilla ja kenties paitsi Naton omien liittymissääntöjen vastaisesti, myös mahdollisesti Suomen lakien ja hyvän tavan vastaisella tavalla.

Haluamme ilmaista syvän pahastumisemme nykykehityksestä ja vastustaa liittymistä sotilasliittoon, jota johtava valtio on ollut sodissa eri puolilla maailmaa lähes koko olemassaolonsa ajan. Nato-laivasto ei ole tervetullut Suomeen, jonka kansa vastustaa sotilasliittoon liittymistä.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (25 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.