Nimi listalle, että on mitä äänestää!

07.09.2012 - 09:46
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
– Me kaikki puolueen jäsenet olemme tämän remontin vasaroita, iskee Juha-Pekka Väisänen ja toivoo että mahdollisimman moni jäsen ja mahdollisimman monesta kunnasta asettuu ehdokkaaksi. / Veikko Koivusalo |

Kuntavaalien ehdokasasettelu käy kuumimmillaan. SKP:n pääsihteerin Juha-Pekka Väisäsen mielestä juuri nyt on se aika, jolloin muutoksen tekemiseen kutsutaan puolueen jäseniä ja muita muutosta haluavia.

Väisänen kertoo, että puoluetoimiston puhelimet ja sähköpostit ovat soineet ja kilahdelleet kiitettävästi. Erilaisia hyviä viestejä asettua ehdokkaaksi on tullut, mutta paljon riippuu nyt myös puolueen jäsenistä, miten vaaleissa käy.

– Johtopäätös poliittisesta tilanteesta, hallituksen budjettipäätöksistä ja leikkauspolitiikasta ei saa kommunistisessa puolueessa olla se, että tyydytään vain poliittiseen analyysiin ja aletaan viisaina katsoa sivusta kun kapitalistit tekevät selvää lähipalveluista ja demokratiasta, tiukkaa Väisänen Merihaan toimistossa, jossa parhaillaan tehdään ikkunaremonttia.

– Ei riitä, että vaan suunnitellaan radikaalia remonttia tähän yhteiskuntaan, painottaa Väisänen ja on sitä mieltä, että nyt on myös tartuttava niihin poliittisiin työkaluihin, joita puolueen vaaliohjelma ja monet paikalliset aloitteet antavat.

– Me kaikki puolueen jäsenet olemme tämän remontin vasaroita, iskee Väisänen ja toivoo että mahdollisimman moni jäsen ja mahdollisimman monesta kunnasta asettuu ehdokkaaksi - että kuntalaisilla olisi mitä äänestää, vaihtoehto hallituksen ajamalle lähipalvelujen ja lähidemokratian karsimiselle.

Kommunistin nimi lähipalveluja puolustavalla listalla on se punainen viiva, joka on nyt vedettävä, tiivistää pääsihteeri. Väisänen tietää itse monissa vaaleissa mukana olleena, miten palkitsevaa ja toisaalta haasteellista on olla ehdolla. Mahdollisimman monen jäsenen on nyt tarpeellista ryhtyä ehdolle kuntavaaleissa puolueen ajamien asioiden näkyväksi ja ääneen saamiseksi.

– Otetaan ehdokasasettelussa loppukiri, lopetetaan kainostelu ja laitetaan se oma nimi sinne kunnan vaalilistoille, ja jos sellaista listaa ei vielä omassa kunnassa ole niin tehdään sellainen, haastaa Väisänen kaikki SKP:n jäsenet kamppailuun demokraattisten hyvinvointikuntien puolesta.

SKP:n kuntavaaliohjelma >>>

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.