Oulun sosiaalifoorumi pureutuu ajankohtaisiin kysymyksiin

06.09.2011 - 13:59
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Oulun ensimmäinen sosiaalifoorumi järjestetään 10.-11. syyskuuta. Tapahtumapaikkana on Oulun keskustassa sijaitseva Seurakuntatalo (Isokatu 17). Sosiaalifoorumi on tapahtuma, jonka järjestäjät uskovat oikeudenmukaisempaan, demokraattisempaan ja tasa-arvoisempaan maailmaan. Se kerää yhteen erilaisia kansalaisia, järjestöjä ja ryhmiä keskustelemaan ja toimimaan paremman maailman puolesta.

Foorumi alkaa lauantaina 10.9. klo 10.30 Katriina Oinaksen ja kansanedustaja-tutkija Anna Kontulan puheenvuoroilla. Tiedonantaja on mukana keskustelussa Media, Marx ja Eurooppa, jossa toimittaja Marko Korvela avaa keskustelua marxilaisesta talouskriisitulkinnoista ja siitä, miksei vaihtoehtoinen talouspolitiikka saa huomiota suomalaisessa valtamediassa. Kriittinen ay-verkosto järjestää keskustelua ay-liikkeen suunnasta ja tehtävistä.

Muita Oulun sosiaalifoorumin aiheita ovat muun muassa rasismi, arabimaiden kansannousut, kuntademokratian tila sekä ydinvoimasta vapaa Suomi. Keskustelutilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Sosiaalifoorumin iltajuhla järjestetään Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (Asemakatu 5). Esiintymässä Aknestik-yhtyeestä tuttu Jukka Takalo soolona sekä oululaiset runoilijat Jouko Saksio ja Immu Suominen. Liput 3-5e.

oulunsosiaalifoorumi.fi

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (8 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.