Petettyjen lupausten hallitus kaadettava joukkovoimalla

07.03.2016 - 10:15

Vaaleista on aikaa alle vuosi ja hallituksen suosio on romahtanut.

”Moniko olisi äänestänyt 10 miljardin euron leikkauksia julkiseen talouteen vaativaa keskustapuoluetta?”

Tamperelaisen Wilma Karikon mielestä suurin syy on, että hallituksen muodostaneet puolueet eivät ole tehneet sellaista politiikkaa, kuin ennen vaaleja lupasivat noudattaa.

– Petetty Koulutulupaus on vain yksi esimerkki ja hallitusohjelmaa laadittaessa kuultiin aivan uusiin mittoihin kasvaneita leikkauslukuja. Moniko olisi äänestänyt 10 miljardin euron leikkauksia julkiseen talouteen vaativaa keskustapuoluetta? ihmettelee Karikko.

Epätoivoinen hallitus etsii syntipukkeja

Kokoomuksen suuresti ylistämät norminpurkutalkoot kilpistyivät lopulta kaatuneeseen yritykseen edistää omistavan luokan omistusten salaamista ja veronkierron helpottamista hallintarekisterillä. Karikko huomauttaa, että kaikista pettyneimpiä ovat olleet perussuomalaisten kannattajat.

– Epäonnistunut hallitus on vajaan vuoden aikana ehtinyt uhkailla ja kiristää kansalaisia sekä ay-liikettä tavoilla, jotka eivät kuulu demokraattiseen yhteiskuntaan. Epätoivoinen hallitus etsii syntipukkeja milloin sorron ja hengenhädän vuoksi Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista, milloin työhaluttomiksi syytetyistä työttömistä. Tämä on lisännyt hajaannusta myös hallituspuolueiden sisällä ja erityisesti kenttäväen parissa.

Karikon mielestä ajatus siitä, että tätä pelleilyä pitäisi sietää vielä seuraavat kolme vuotta, on mahdoton.

– Toivon, että Joukkovoima ensi lauantaina 12.3. saa liikkeelle mahdollisimman paljon hallituksen tonttuiluun kyllästyneitä kansalaisia. Jokainen suuri mielenilmaus tuo uusia vaaleja lähemmäs ja estää hallitusta toteuttamasta tasa-arvoisen sivistysvaltion rakenteita tuhoavaa politiikkaansa.

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.