Pirkanmaan Joukkovoima huutaa hallitusta alas!

13.11.2015 - 12:45
(updated: 17.12.2015 - 16:27)

Pirkanmaan Joukkovoima aikoo leikata SSS-hallitukselta siivet ja osoittaa, että leikkauspolitiikka ja köyhien vastakkainasettelu ei toimi.

Mielenosoitus kokoontuu Tampereen Tullinaukiolla klo 13 ja kulkue lähtee liikkeelle klo 13.30. Keskustorilla on klo 14 alkaen luvassa joukkotoimintaa, puheita ja musiikkia. Puheenvuoron pitää muun muassa SKP:n varapuheenjohtaja ja Kriittisen ay-verkoston aktiivi Pauli Schadrin. Musiikista vastaavat Hetkenlaulaja Kaiho, MC Kajo sekä Dj:t Jahna & jammyG.

Joukkovoima kutsuu mukaan kaikkia eri tavoin uuden hallituksen politiikasta kärsineitä yksityishenkilöitä ja ryhmiä mukaan omine tunnuksineen ja teeseineen. Sen tarkoitus on vastustaa hallituksen yhteiskunnan köyhimpiin kohdistuvaa kurjistamis- ja leikkauspolitiikkaa sekä etsiä sille vaihtoehtoja.

Joukkovoima on puoluepoliittisesti sitoutumaton eikä sen sisällä hyväksytä minkäänlaista rasismia eikä siihen viittaavia tunnuksia.

Joukkovoiman verkkosivut

 

 

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Lue myös

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.