Sähköliiton Väntti: Pääluottamusmiehen työsuhde purettu tekaistuilla syillä

23.04.2020 - 14:15
(updated: 27.04.2020 - 13:01)
Pixabay kuvituskuva

Sähköliitto vaatii Verkko Korpela Oy:n pääluottamusmiehen työsuhdetta palautettavaksi.

Kannuksessa toimiva Verkko Korpela Oy on purkanut pääluottamusmiehensä työsuhteen tiistaina, kerrotaan Sähköliitosta. Liitto on valmis riitauttamaan asian ja vaatii työsuhteen välitöntä palauttamista.

Verkko Korpela Oy on osa Korpelan Voima -kuntayhtymäkonsernia, jonka omistajat ovat Halsuan, Kalajoen, Kannuksen, Kaustisen, Lestijärven, Sievin ja Toholammin kunnat. Useat jäsenkunnat ovat ilmaisseet viime vuoden aikana tyytymättömyytensä konsernin johtamistapaa kohtaan. Johtamisen ja henkilöstöpolitiikan ongelmat ovat saaneet myös julkisuutta.

Viime marraskuussa tilanne kärjistyi, kun yritys irtisanoi kaksi henkilöä ja antoi neljälle varoituksen. Yksi varoituksen saajista oli nyt irtisanottu pääluottamusmies.

‒ Pääluottamusmiestä on kohdeltu epäasiallisesti ja työsuhteen purkua on perusteltu tekaistuilla syillä. Yhtiön omistajien tulisi puuttua epäterveeseen johtamistapaan, sanoo Sähköliiton puheenjohtaja Sauli Väntti liiton tiedotteessa.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.