SKP tuo työläisen näkökulmaa esiin

29.03.2017 - 11:30

Torstaina 30. maaliskuuta on eduskunnan ulkopuolisten puolueiden päivä Ylellä. Suomen kommunistisella puolueella on kuntavaaleissa eduskunnan ulkopuolisista puolueista eniten ehdokkaita: 221 ehdokasta 36:ssa kunnassa.

Torstaina 30.3. kello 13.30 Petra Packalén ja JP Väisänen lukevat Helsingissä Kannelmäen Sitratorilla kaikkien SKP:n kuntavaaliehdokkaiden ammatit ja toimet. Ammattienlukutempauksesta on kerrottu myös Facebookissa, jossa tapahtuman nimeksi on laitettu ”Mitä ne tekee, kenen asioita ne ajaa?”.

Tapahtumassa puoluejohdon yhteislausumana käyvät ilmi ehdokkaiden taustat ja tekemiset.

"SKP on rehellisesti työväen asialla ja työväenluokan näköinen."

SKP on kuntavaaleissa vaihtoehto kapitalismiin sopeutuneille ja markkinatalouden nimiin vannoville eduskuntapuolueille.

– SKP on rehellisesti työväen asialla ja työväenluokan näköinen. Meillä ei ole ehdolla johtajia tai isojen yritysten pomoja eikä osinkotuotoilla itselleen omaisuutta haalineita miljonäärejä, sanoo Tampereella pitkään postityöntekijänä toiminut puolueen pääsihteeri Petra Packalén

– Meille kommunisteille on selvää, että tarkastelemme asioita työläisen näkökulmasta, kertoo SKP:n puheenjohtaja Väisänen.

– Me emme suunnittele Kokoomuksen kanssa seuraavaan hallitukseen menoa. Emme suostu Sipilän soteen emmekä Orpon valinnanvapauteen. Istuvan hallituksen yli 10 miljardin asehankintamäärärahoille annamme tylysti pakit, toisin kuin eduskunnan vasemmistopuolueet. Meidän mielestä ei ole vasemmistolaista puolustuspolitiikkaa, vaikka ostettaisiin vain muutama hornetti vähemmän, kuin mitä porvarit puolustuslinjauksissaan esittävät, linjaavat pääsihteeri Packalén ja puheenjohtaja Väisänen.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.