SKP:n kannattajakortteja on kerätty koronakriisin aikana kirjeitse

15.06.2020 - 13:45
(updated: 26.06.2020 - 09:27)

Koronakriisi loi keväällä hankalan tilanteen myös Suomen kommunistisen puolueen kannattajakorttikeräykselle. Tapahtumien peruuntuessa jo suunniteltuja keräyksen paikkoja peruuntui, eikä uusien järjestäminenkään ole ollut järin helppoa rajoituksien vuoksi. Halu katukeräyksiin oli aktiivien piirissä jo kova, mutta onneksi sekin on jo onnistunut paremmin kesäkuun alkupuolelta lähtien.


Kriisiaika synnytti kuitenkin uuden tavan hankkia tarvittua 5000:n kannattajakortin pottia. Osa korttikeruuaktiiveista on tehnyt aktiivisesti kirjekampanjaa, jonka tuloksena allekirjoitettuja kortteja on ropissut suoraan kerääjien postiluukkuihin ja sitä kautta puoluetoimistolle.


– Parin päivän mökillä olon jälkeen kotona odotti mukavasti taas kirjeitä, joissa täytettyjä SKP-kannattajakortteja. Iso kiitos kaikille! Ja jos sulla vielä on kirje postittamatta, niin ethän kuitenkaan unohda, kirjoitti jyväskyläläinen Riitta Tynjä FB-päivityksessään.


Porilainen Jiri Mäntysalo kehotti korttien täyttöön ja postittamiseen FB-videossaan.
– On tosi tärkeetä, että tuolla vaalikentillä on olemassa myöskin kansanvaltainen vaihtoehto, joka asettaa tavoitteissaan ihmiset etusijalle, ei pääoman valtaa, sanoi Mäntysalo videolla.

 

Sihteeristö koordinoi

Sosiaalisessa mediassa on myös nähty kuvia, joissa kannustetaan ja ohjeistetaan kirjoittamaan ja postittamaan kortteja. SKP:n sihteeristö koordinoi korttien keruuta ja muistuttaa, että nyt on hyvä aika valmistella tulevia keräystempauksia jo elo-syyskuulle. Sekä tietysti jalkautua keräystempauksiin nyt, kun se on rajoitusten poistuessa mahdollista. Sihteeristö toivoo myös, että piireissä on huolehdittu siitä, että kaikille jäsenille on lähetetty kirjeessä muutama kannattajakortti ja pyydetty niiden palautusta.

Kesäkuun alusta, kun koronakriisin rajoituksia on poistettu pikkuhiljaa, on myös korttikeruukampanja päässyt jälleen käyntiin kaduilla. Voit seurata tulevien korttikeruiden ajankohtia ja paikkakuntia SKP:n nettisivujen kalenterista.


SKP:n kannattajakortteja voi myös tulostaa itse netistä ja amalta sivulta löytyy myös postitusohjeet.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.