SKP:n keskuskomitea koolla Tampereella

07.11.2015 - 11:30
(updated: 17.12.2015 - 16:27)

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteiden uudistus on herättänyt keskustelua myös Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitean kokouksessa Tampereella.

SKP:n pääsihteeri Heikki Ketoharju totesi, että hallituskriisihehkutuksen alle jäi se todellinen aihe eli kokoomuksen yksityistämisvimma. Vääntöä käytiin sote-palvelujen yksityistämisestä sekä kuntien ja sairaanhoitopiirien kiinteistöjen sekä laitteistojen tulevista omistajista.

– Sote-jupakka on vain viimeisin osoitus siitä, miten häikäilemätön oikeiston ja pääomapiirien etujen ajaja nykyinen hallitus on. Rajut leikkaukset, julkisen omaisuuden myynnit ja pakkolait leimaavat hallituskautta, pohti Ketoharju.

Joukkovoima jatkaa leikkausten vastustamista

SKP vastusti leikkauspolitiikkaa jo ennen kuin se oli trendikästä, muistutti keskuskomitean jäsen ja Joukkovoima-aktiivi Petra Packalén.

– Oikeistohallituksen muodostamisen jälkeen kansalaisliikehdintä on laajentunut. Toiminnan jatkuminen sekä pääkaupunkiseudulla että laajemmin Suomessa on tärkeää.

SKP vastusti leikkauspolitiikkaa jo ennen kuin se oli trendikästä.

Joukkovoima Pirkanmaa järjestää mielenosoituksen lauantaina 14. marraskuuta. Kokoontuminen on Tullintorilla klo 13, mistä marssi lähtee kohti Keskustoria.

Seuraava Joukkovoiman valtakunnallinen mielenosoitus sovittiin liikkeen yleiskokouksessa Helsingissä marraskuun alussa. Ajankohta on lauantaina 12. maaliskuuta ja paikka Helsinki.

– Ennen maaliskuun mielenosoitusta järjestetään kattilamielenosoituksia. Ympäri maan tullaan paukuttamaan kattiloita ja pitämään isoa meteliä siitä, että oikeistohallituksen aika olisi vihdoin astua alas, sanoi Packalén.

 

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.