SKP:n kuntavaaliohjelma julki

27.02.2017 - 12:30

Kommunistit lähtevät vaalikentille talouskurin ja yksityistämisen vastaisten vaatimusten kanssa, toteaa Suomen kommunistisen puolueen pääsihteeri Petra Packalén.

SKP:n valtakunnallisen vaaliohjelman voit lukea täällä.

Jo nyt nähdään, mitä julkisen omaisuuden myynti aiheuttaa: joudumme esimerkiksi maksamaan kohonneita sähkönsiirtomaksuja verovaroilla rakennetun sähköverkon käyttämisestä. Silti hallituksessa valmistellaan aloitteita toisensa perään. Hallituksen esittämä sote-uudistus uhkaa ajaa koko palvelujärjestelmän katastrofin partaalle alistamalla ihmisten perustarpeet voitontavoittelulle.

"On aika tarjota demokraattinen vaihtoehto eduskuntapuolueiden kabinettipolitiikalle ja eliitin harvainvallalle."

Packalén muistuttaa, että kuntavaaleissa on kyse valinnasta. Myydäänkö ja yhtiöitetäänkö julkinen omaisuus? Kaupallistetaanko lähipalvelut? Annetaanko veroparatiisifirmojen vetää välistä? Onko kunta asukkaiden itsehallintoa vai paikka lehmänkaupoille?

– On aika tarjota demokraattinen vaihtoehto eduskuntapuolueiden kabinettipolitiikalle ja eliitin harvainvallalle. On aika tarjota rehellinen vaihtoehto kähmintäpolitiikalle ja hyväveli-verkostoille. Meidän ehdokkaamme eivät ole myytävänä, eivätkä he suostu kuntien myymiseen ja kaupallistamiseen.

Tue SKP:n vaalityötä

Petra Packalén huomauttaa, että SKP ei huoli korruptiorahaa valtiolta eikä yritysmaailmasta, joten vaalitukea tarvitaan! Tukikeräystilit: OP: FI10 5541 2820 0259 23 ja Danske: FI72 8000 1970 504222.

Tiedonantajan kuntavaalitarjous hyvä täky

Tiedonantajan kuntavaalitarjous jatkuu vaalipäivään 9. huhtikuuta saakka. Kolmen kuukauden lehdet saa vain vaivaisella 15 eurolla. Joissakin piireissä on tehty päätös, että kaikille ehdokkaille tilataan piirin kustantamana Tiedonantaja. Tämä on hyvä tapa tukea ehdokasta.

Tiedonantaja julkaisee kommunistien kuntavaaliteemoja käsitteleviä juttuja ja esittelee ehdokkaita eri puolilta Suomea. Tiedonantajasta on myös mahdollista hankkia edullista mainostilaa kuntavaaliehdokkaille. Tiedonantajan levikkityö on mitä parasta kuntavaalikampanjointia.

Tee tilaus täällä >>>

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.