Sota on estettävä!

13.04.2015 - 10:14
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Maailmantilanne on ainakin Euroopassa pahempi kuin kenties koskaan toisen maailmansodan jälkeen. Voimapolitiikka, asevarustelu ja suora sotilaallinen uhka nostavat päätään. Kauppasodat ja kansojen vastakkainasettelu ruokkivat tätä kierrettä.

SKP:n pirkanmaalaiset eduskuntavaaliehdokkaat ovat sitä mieltä, että Euroopan kansojen on estettävä sota. Emme voi tietää, mitä kaikkia toimia se vaatii, mutta jostain on alettava. Koska jopa ydinaseet ovat nousseet kiistassa esille, on Nato ja Venäjä saatava saman pöydän ääreen.

Pirkanmaalaiset esittävät, että Suomi kutsuu koolle Naton ja Venäjän välisen huippukokouksen ja tarjoaa Helsinkiä kokouksen pitopaikaksi. Valtioiden ja sotilasliittojen johtajien lisäksi kokouksen tulisi olla avoin kansalaisjärjestöille.

– Ajankohtaisen tilanteen lisäksi se olisi kunnianteko 40 vuotta sitten Helsingissä pidetylle Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökonferenssille ja sen tähän hetkeen päivitetty jatke. Se tekisi kunniaa myös presidentti Urho Kekkosen työlle ja ajattelulle, jonka mukaan Suomen rooli ei ole tuomarin vaan lääkärin rooli.

Vetoomus on kohdistettu Suomen hallitukselle, erityisesti pääministeri Alexander Stubbille ja ulkoministeri Erkki Tuomiojalle, presidentti Sauli Niinistölle sekä kaikille puolueille ja niiden kansanedustajaehdokkaille.

– Tehdään tulevista vaaleista mahdollisuus äänestää rauhan puolesta!

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (17 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.