Steen1 Orkestra ei tunnusta genrerajoja

26.10.2012 - 08:00
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Rokkia räppäreille ja räppiä rokkareille. / MONSP |

Suomiräpin grand old man Steen1 ja alternativerockyhtye The Orkestra ovat yhdistäneet voimansa.

Steen1 Orkestran ensimmäinen single Hello Kitty julkaistaan Monsp Recordin toimesta tänään. MWH-Productionsin työstämä ja näyttelijä Jussi Lammen tähdittämä musiikkivideo samaisesta biisistä on nyt nähtävillä Youtubessa .

Suomen oloissa ennen kuulematon ennakkoluulojen muurinmurtaja yhdistää rap-elementtejä rockmusiikkiin tavoitteenaan tarjota sekä rap- että rockyleisöille matalan kynnyksen mahdollisuus genrerajojen ylittämiseen.

SKP:n sitoutumattomana ehdokkaana Helsingissä oleva Steen1 eli Seppo Lampela kommentoi asiaa seuraavasti.

– Tarjotaan rokkia räppäreille ja räppiä rokkareille. Räppiä satunnaiskäyttävästä rockmiehestä voi tulla hiphopin suurkuluttaja ja päinvastoin. Porttiteoria.

Kantaaottavista lyriikoistaan tunnetuksi tullut Steen1 on julkaissut aiemmin kuusi soololevyä. Yhteistyö hämeenlinnalaislähtöisen The Orkestran kanssa käynnistyi jo yli vuosi sitten ja paketti on tämän jälkeen hitsautunut yhteen kymmenien yhteiskeikkojen myötä klubeilla ja suurimmilla kesäfestivaaleilla. Sekä Steen1 että The Orkestra jatkavat toimintaansa myös itsenäisinä artisteina.

Steen1 Orkestran ensimmäinen pitkäsoitto julkaistaan helmikuussa 2013, jolloin alkaa myös koko maan kattava kiertue.

HELLO KITTY -VIDEO YOUTUBESSA 

KOTISIVUT: www.steen1orkestra.com & www.steen1.com

Seppo Lampela ehdolla Helsingissä numerolla 335!

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.