Suomen Sosiaalifoorumissa teemana "Tuu vastaan – vastuu!"

19.02.2014 - 15:03
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Huhtikuussa järjestettävä Suomen Sosiaalifoorumi on viikonlopun mittainen tapahtuma, joka muodostuu kymmenistä osatapahtumista. Tapahtumaan on tänäkin vuonna järjestämässä sisältöjä suuri joukko erilaisia kansalaisjärjestöjä, verkostoja, yhteiskunnallisia liikkeitä, ay-liikkeitä, kirkollisia ja kulttuurialan toimijoita.

Vuoden 2014 Sosiaalifoorumin tili- ja vastuujärjestönä toimii Työväen Sivistysliitto TSL.

Keskustelua kansainvälisestä solidaarisuudesta

Spartacus-säätiö järjestää yhteistyössä Suomi-Etelä-Afrikka -seuran kanssa Sosiaalifoorumissa paneelikeskustelun, johon saapuu kansainvälinen vieras Etelä-Afrikan Kansallisesta korkeakoulusta. Cris Mathlako on kansainvälisesti kokenut esiintyjä ja luennoitsija. Mathalakon erikoisaloja ovat sivistys, koulutus, kehitysyhteistyö ja rauha. Hän keskustelee SKP:n puheenjohtajan JP Väisäsen sekä Suomi-Etelä-Afrikka -seuran Arja Alhon kanssa teemalla Kansainvälinen solidaarisuus ja uudet liittolaiset.

Lauantaina 26.4. klo 13 alkavan keskustelun puheenjohtajana toimii KEPAn Viveca Hedengren.

Suomen Sosiaalifoorumi järjestetään 26.-27.4.2014 Helsingin ruotsinkielisellä työväenopistolla, Arbiksella, osoitteessa Dagmarinkatu 3, Helsinki. Ohjelmaa luvassa la 26.4. klo 10-18 ja su 27.4. klo 11-17.

www.sosiaalifoorumi.fi

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.