TA-tieto ja Spartacus-säätiö Maailma kylässä -festivaalilla

23.05.2014 - 09:49
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Karl Marxin Pääoman toinen osa on juuri tullut painosta, ja myös ensimmäistä osaa on edelleen saatavilla. / Sari Toivola |

Maailma Kylässä -festivaali järjestetään tulevana viikonloppuna 24.-25.5. Helsingissä Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Festivaali tarjoaa niin kulttuuria kuin asiaakin, ja tietenkin mainion tunnelman.

Spartacus-säätiö on festivaaleilla esittelemässä juuri käynnistynyttä Minun tarinani – sinun tarinasi, My Story Your Story -solidaarisuushanketta, ja TA-tieto Oy julkaisee paitsi mainiota Tiedonantaja-lehteä, myös kirjoja, joista uutuutena festivaalilla on myynnissä Karl Marxin Pääoma 2.

Uusi Pääoman osa ilmestynyt!

Puuttuuko Pääomaa? Tule ostamaan omasi Maailman kirjat -teltasta TA-tiedon myyntipisteeltä tai Mahdollisuuksien tori -teltasta Demokraattisen sivistysliiton myyntipöydältä!

Karl Marxin Pääoman toinen osa on juuri tullut painosta, ja myös ensimmäistä osaa on edelleen saatavilla. Samalla saat hankittua myös tuoreen, perjantaina ilmestyneen Tiedonantaja-lehden. Pöydillä myynnissä lisäksi muuta kirjallisuutta ja tavattavissa Tiedonantaja-lehden henkilökuntaa.

  • Pääoma, osa 2: 25 euroa;
  • Pääoma, osa 1: 30 euroa;
  • Molemmat osat yhteishintaan 45 euroa

TA-Tiedon pöytä Maailman kirjat -teltassa Rautatientorilla (Kartassa paikka R507)

Demokraattisen sivistysliiton pöytä Mahdollisuuksien tori -teltassa Kaisaniemessä (paikka C236)

Tue solidaarisuustyötä Etelä-Afrikkaan

Spartacus-säätiö on käynnistänyt uuden kaksivuotisen solidaarisuusprojektin Etelä-Afrikassa. ”Minun tarinani – Sinun tarinasi” on nuorten kanssa tehtävä projekti, jossa säätiön kumppanina on paikallinen kulttuuriosuuskunta.

”Minun tarinani – Sinun tarinasi ” –projektissa nuoria rohkaistaan kirjoittamaan sosiaalisista kysymyksistä, muun muassa hiv- ja aids-ongelmista. Nuoret saavat tukea kirjoittamiselle työpajoissa, joissa on mukana kirjoittamisen ja opetuksen ammattilaisia.

Tarkoituksena on edistää kulttuurista ja sosiaalisen kehitystä tavalla, joka tukee nuorten ja maakunnan asukkaiden omia mahdollisuuksia.

Projektia esitellään Spartacus-säätiön teltalla, telttapaikka G477 suihkulähteen läheisyydessä.

Festivaalialue on avoinna lauantaina 24.5. klo 11-20 ja sunnuntaina 25.5. klo 11-18. Tervetuloa mukaan!

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa