Tallinna kutsuu Tiedonantajan lukijoita

01.06.2012 - 11:02
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Pia Laulaiselle ja Marko Korvelalle lukijamatka on ensimmäinen laatuaan. / Veikko Koivusalo |

Parin viikon päästä se tapahtuu: Pitkästä aikaa Tiedonantaja-lehti järjestää lukijamatkan. Tällä kertaa kohteena on eteläinen naapurimme Eesti ja sen pääkaupunki Tallinna.

Matkanjohtajana ja -emäntänä toimiva Tiedonantajan toimitussihteeri Pia Laulainen ja matkaisäntä, toimittaja Marko Korvela odottavat jo matkaa innolla. Mukaan lähtevät myös SKP:n pääsihteeri Juha-Pekka Väisänen sekä Tiedonantajan päätoimittaja Erkki Susi.

Laulaiselle ja Korvelalle lukijamatka on ensimmäinen laatuaan.

– Tiedossa on varmasti mukava viikonloppu hienojen ihmisten ja hyvän lehden parissa, tuumii matkaa pääasiassa organisoinut Laulainen.

Korvela kertoo, että ohjelmassa on muun muassa keskustelua Tiedonantajasta sekä tapaaminen Eestin yhdistyneen vasemmistopuolueen kanssa.

– Lauantaina Tallinnaan saavuttuamme keskustelemme hieman Tiedonantajasta, levikkityöstä ja siitä, mitä tuleman pitää. Sen jälkeen kuulemme eestiläisten tovereiden kuulumisia. Eestin yhdistynyt vasemmistopuoluehan muodostettiin vuonna 2008, kun vasemmistopuolue ja Perustuslakipuolue yhdistyivät. Se on SKP:n tavoin Euroopan vasemmistopuolueen jäsen, kertoo Korvela.

Päivä huipentuu illalliseen, joka nautitaan azerbaidzanilaiseen tapaan.

Sunnuntaina ohjelmassa on vapaamuotoista oleskelua ja hyvissä ajoin paluu Helsinkiin, jotta pitkämatkalaisilla on mahdollisuus päästä kotiin ihmisten ajoissa.

Matkaanlähtijöiden joukossa on sekä Tiedonantajaa hyvin tuntevia että joitakin, joille lehti voi olla uudempi tuttavuus.

Laulainen ja Korvela toteavat, että vajaan neljänkymmenen paikan kiintiö täyttyi ripeästi ja tiedusteluja tuli vielä ilmoittautumisen takarajankin jälkeen. Suosio kielii siitä, että vastaavia lukijamatkoja tehdään varmasti jatkossakin.  

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.