Tervetuloa tiedonantaja.fi -verkkolehteen!

28.01.2010 - 09:06
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
tiedonantaja.fi julkaisee päivittäin ajankohtaisia uutisia ja tietoa luokkataistelusta. / Veikko Koivusalo |

tiedonantaja.fi on Tiedonantaja-lehden verkkojulkaisu. Tarkoitus on tehdä tästä yhdessä teidän kanssanne jokaiselle vaihtoehtoisesta vasemmistosta ja uudenlaisesta sosialismista kiinnostuneelle netinkäyttäjälle tärkeä kirjanmerkki.

tiedonantaja.fi julkaisee päivittäin ajankohtaisia uutisia ja tietoa luokkataistelusta. Täältä löydät myös juttuja vasemmistolaisen ja edistyksellisen kulttuurin tekijöistä sekä marxilaisen teorian ja vasemmistolaisen politiikan analyysia ja kehittelyä.

Toivomme, että tästä muodostuu myös tärkeä vasemmistolaisen ja punavihreän keskustelun foorumi. Voit kommentoida kaikkia juttuja näillä sivuilla ja avata uusia keskusteluja. Kirjoitukset eivät tule näkyviin heti, vaan vasta kun toimittaja vahvistaa ne julkaistavaksi. Näin vältetään roskapostia ja asiattomuuksia. 

tiedonantaja.fi:n kautta voit tilata edullisesti sekä Tiedonantaja-lehden että muita TA-Tiedon julkaisuja. Lähiaikoina tilauksen
voi myös maksaa suoraan suojatun pankkiyhteyden kautta.

Näille sivustoille tulee myös mahdollisuus ilmoittaa tapahtumista.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (7 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.