Tiedonantaja-festivaali kokoaa yhteiskunnan radikaalit syyskuussa Tampereelle

19.08.2011 - 10:01
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Tampereella vietettiin pari vuotta sitten Tiedonantajan 40-vuotisjuhlaa. / Toivo Koivisto |

Syyskuun 17. päivä järjestettävä Tiedonantaja-festivaali kutsuu poliittista ja yhteiskunnallista muutosta vaativia radikaaleja Tampereelle. Festivaali sähköistää koko kaupungin ja keskustelun radikaalin punavihreän vasemmiston tarpeesta ja tulevaisuuden haasteista samaan aikaan kun maan hallitus käy kädenvääntöä tulevan vuoden budjetista ja markkinatalouden eurokriisi lyö rahan käytölle lisää tahtia.

Tiedonantajan järjestämä tapahtuma nostaa esille aloitteet muun muassa radikaalin vasemmiston vastarinnasta ja yhteistyöstä, eurokuriin alistumattomuudesta, rauhankulttuurista, perusturvasta ja osallistavasta demokratiasta.

Tampereella lisätään yhteisvoimin volyymiä asioihin, joista markkinatalouteen ja kapitalismiin sopeutunut poliittinen eliitti haluaa vaieta.

Uusi kaupungin kartta

Tilaisuudet, joissa muutoksen vaatimus, ay- ja kansalaisliikkeiden aktivistit, vastavirran voimat, duunarit ja hoitajat, tieteen, taiteen ja kulttuurin erityisosaajat, politiikan tekijät ja kansainvälinen solidaarisuus ovat äänessä, muodostaa aamusta iltaan jatkuvan, kaikille avoimien tapahtumien sarjan.

Tiedonantaja-festivaalin tapahtumat ja keskustelut levittäytyvät eri puolille kaupunkia toreille, kahviloihin, kirjastoihin, kulttuurin vapaisiin tiloihin, Hällän lavalle. Tampereen kaupungin kartalle piirtyy mielenkiintoisten tilaisuuksien reitti, jonka voi kulkea sen mukaan mihin keskusteluun tai toimintaan haluaa osallistua.

Päivä huipentuu tasokkaaseen konserttiin

Kaikkien edistyksellisten voimien yhteisen päivän juhla huipentuu illalla Tiedonantaja-konserttiin. Hällän lavalle nousevat helsinkiläinen duo Heikki & Suvi sekä Flags of Unity.

Oman ainutkertaisen mausteensa konserttiin tuovat miehisellä voimalla työväenlauluja esittävät Ari Numminen ja Hannu Kella.

Sunnuntaina 18. syyskuuta Tampereella järjestetään lisäksi SKP:n paikallispolitiikan seminaari sekä ay-tapaamisia.

Lue täältä Tiedonantaja-festivaalin tarkemmat tiedot >>>

Kimppabussit Tiedonantaja-festivaalille

Turusta: Turun piiri >>>

Helsingistä ja Uudeltamaalta: Helsingin piiri >>>

Joensuusta Kuopion kautta: Hannu Ketoharju puh. 044 9941334

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.