Tiedonantaja juhlii Rosa Luxemburgia!

12.03.2021 - 11:30
(updated: 12.03.2021 - 17:30)

Juhli kanssamme Rosa Luxemburgia!

Vallankumouksellinen teoreetikko Rosa Luxemburg täyttää 150 vuotta maaliskuussa 2021! Varustaudu juhlavuoteen Tiedonantajan omalla t-paidalla, jossa naisen kuuluisa lause ”sosialismi tai barbaria” saa ansaitsemaansa näkyvyyttä. Samalla tuet työväenlehden ilmestymistä.

T-paita verkkokaupassa.

T-paidan värivaihtoehdot musta tai tumma violetti.
100% puuvillaa.

 

Rosa Luxemburg -postikortti

Samainen kuva ja lausahdus pääsi myös uuteen Tiedonantajan postikorttiin. Maailman tilanne vaatii kaverin ja toverin muistamista etänä, joten mikä olisikaan parempi tapa kuin postikortti!

Postikortti verkkokaupassa.

Kortit tilattavissa 6kpl paketeissa, jossa kumpaakin väriä on tasamäärä. Hinta paketille on 10 euroa. Kortteja irtomyynnissä Tiedonantajan toimistolla hintaan 2 eur/kpl.

 

Luxemburg esillä tulevassa numerossa

Helmikuun lopulla ilmestyvässä Tiedonantajassa Rosa Luxemburg on esillä monin tavoin. Lehti ilmestyy juuri Kansainvälisen naistenpäivän alla. Henkilöhistorian lisäksi käydään läpi naisen teoreettista antia. Kuinka Luxemburg vaikutti historian kulkuun ja mitä häneltä on opittavissa 2020-luvun kamppailuun? Tilaa Tiedonantaja.

Rosa Luxemburg Tiedonantaja musta pohja

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.