Tiedonantaja muuttaa uusiin tiloihin

22.08.2016 - 11:30

Tiedonantaja-lehden toimitus on jo muutaman vuoden sijainnut Helsingin Herttoniemessä Hitsaajankadulla. Viime aikoina on Herttoniemen alueen liiketiloja muutettu asuinkiinteistöiksi. Niinpä myös Tiedonantaja on muuttamassa uusiin tiloihin. Syyskuun alusta alkaen toimitus sijaitsee Malmilla, osoitteessa Viljatie 4 B.

– Katselimme tuossa jo aiemmin, kun Hitsaajankadulla naapuritalo purettiin ja tilalle rakennettiin asuntoja. Sama kohtalo on nyt edessä meidän nykyisellä toimistorakennuksellamme. Eikä siinä mitään, asuntoja Helsingissä kyllä tarvitaan. Uusia tiloja ryhdyttiin etsimään jo hyvissä ajoin, ja Malmilta löytyivätkin soveltuvat, kertoo Tiedonantajan päätoimittaja Marko Korvela.

Viljatien tilat ovat aivan Malmin aseman lähellä, joten toimitus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Samaan tilaan muuttaa myös joukko muita yhteisöjä, kuten Suomen kommunistisen puolueen keskustoimisto, SKP:n Helsingin ja Uudenmaan piiritoimistot sekä Demokraattinen sivistysliitto.

Tue Tiedonantajan muuttoa!

Nyt sinulla on mahdollisuus tukea lehteä muutosta aiheutuvien ylimääräisten kulujen kattamisessa. Tukea lehdellemme kerätään Spartacus-säätiön tilille FI46 8000 1501 4100 71. Merkitse viesti ”Tiedonantaja”.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.