Tiedonantajan jakelu myöhästyi

24.01.2017 - 11:30

Lukijat saivat ympäri maata viime viikon Tiedonantajan myöhässä. Lehti lähti painosta Postin kuljetukseen normaalisti, mutta Posti hukkasi lehdet jossain vaiheessa. Tästä syystä perjantaina jaettavaksi tarkoitetut lehdet tulivat tilaajille vasta viikonvaihteen jälkeen, maanantaina tai tiistaina.

Toimitus pahoittelee myöhästymistä, jonka syyt olivat toimituksesta riippumattomia. Valitettavasti myöhästymisiä on eri puolilla maata tapahtunut myös monien muiden lehtemme numeroiden kohdalla.

Posti Oyj:n henkilöstön vähentäminen ja yhtiön johtajien heikko kyky organisoida postin töitä ovat ilmeisenä syynä siihen, että Tiedonantajan ja muidenkin lehtien jakelussa on toistuvasti ongelmia ja myöhästymisiä.

Jos myöhästymiset jatkuvat, pyydämme lehtemme tilaajia ilmoittamaan siitä Tiedonantajan toimistoon puhelimitse (09) 7743 810 tai sähköpostilla toimisto@tiedonantaja.fi. Toivomme, että myöhästymisistä annetaan palautetta myös Postille, koska Postin johto yrittää julkisuudessa väittää jakelun toimivan hyvin vaikka se on todellisuudessa rajusti heikentynyt.

Anna palautetta Postille >>>

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.