Tiedonantajan toimituksen kokoonpano uudistumassa

02.08.2013 - 12:06
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Lehdessä vuodesta 2005 saakka työskennellyt Pia Laulainen siirtyy opiskelemaan Aalto-yliopistoon. / TA |

Tiedonantajan toimituksessa tapahtuu henkilövaihdos. Lehdessä vuodesta 2005 saakka työskennellyt Pia Laulainen pääsi opiskelemaan Aalto-yliopistoon. Seuraavan muutaman vuoden ajan Laulaisen arjen täyttävät opinnot teollisen muotoilun parissa.

– Olen ollut tyytyväinen työhöni. Työ on ollut itsenäistä, siinä on voinut ottaa sopivasti vastuuta ja käyttää monipuolisesti luovuutta. Tulen varmasti kaipaamaan työyhteisöä ja muistelen lämmöllä yhteisiä kokemuksia, kertoo Laulainen.

Tiedonantajan päätoimittaja Marko Korvela pohtii, että pitkäaikaisesta työtoverista luopuminen kirpaisee. Korvela on kuitenkin tyytyväinen, että Laulainen pääsi haluamaansa, arvostettuun opinahjoon.

– Nyt on meillä haussa uusi ihminen, joka haluaa tehdä vasemmistolaista viikkolehteä. Haemme taittajaa ja toimituksen sihteeriä, joka on kiinnostunut myös markkinoinnista ja verkkotoiminnasta.

Hakijalta edellytetään osaamista Mac-ympäristössä sekä AdobeCS3- ja yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa.

Työ neljän hengen toimituksessa on Korvelan mukaan haastavaa, itsenäistä ja monipuolista. Palkkaus voidaan sopia koko- tai osa-aikaiseksi.

Hakemukset 20. elokuuta mennessä ansioluetteloineen sekä työnäytteineen (linkki portfolioon) päätoimittajalle joko sähköisesti osoitteella marko.korvela [at] tiedonantaja.fi tai postitse Tiedonantaja, Marko Korvela, Hitsaajankatu 9 A, 6. krs, 00810 Helsinki.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (6 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.