Tulevaisuuden Tiedonantajassa huomisen uutisia jo tänään

31.01.2014 - 15:14
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Tänään ilmestyneessä paperi-Tiedonantajassa on 8-sivuinen Tulevaisuuden Tiedonantaja –liite. Siihen on koottu mahdollisia myönteisiä lähitulevaisuuden uutisia ja juttuja, joissa eräät Suomen kommunistisen puolueen ajamat ja tukemat aloitteet ja kampanjat ovat tuoneet suotuisan tuloksen.

Eläinoikeusjärjestö Animalia julkaisi marraskuussa 2009 näköislehden suomalaisesta Maaseudun Tulevaisuus -lehdestä. Se oli toteutettu ja suunniteltu yhdessä elokuvafestivaali Lens Politican kanssa. Näköislehti Maaseudun Tulvaisuus oli päivätty vuodelle 2025 ja sen tarkoituksena oli kertoa Animalian tulevaisuudenvisioista. Tempaus otettiin hyvin vastaan ja se sai mediahuomiota.

Tulevaisuuden Tiedonantaja kalastelee osittain samoilla vesillä. Tarkoituksena on muutamien sepitettyjen juttujen avulla kertoa siitä tulevaisuudesta, jonka puolesta me kommunistit kamppailemme. Lehden tavoitteena on kerätä huomiota ja herättää keskustelua. Se toimii omalta osaltaan SKP:n eurovaalikampanjan tukena, ja Tulevaisuuden Tiedonantajaa levitetään myös erillispainoksena sekä näköisversiona verkossa.

Emme ole lähteneen spekuloimaan kaukaisen tulevaisuuden utooppisilla sosialismivisioilla. Lehden uutiset voivat olla todellisuutta jo piankin. Se riippuu pitkälle meistä.

Hyvinvointivaltion puolesta - Ei EU:lle >>>

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (5 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.