Tulitauko hallitukselle!

22.12.2011 - 11:26
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Väisänen kritisoi Kataisen sixpack-hallitusta, joka vihreiden, demarien ja markkinatalouteen sopeutuneen vasemmiston painovoimalla ampuu nyt kovilla kohti kuntasektoria. / Veikko Koivusalo |

Suomen kommunistisen puolueen pääsihteeri, käsitetaiteilija JP Väisänen vaatii Kataisen hallitukselta tulitaukoa. Väisänen ehdottaa puolueensa kotisivuilla, että Turun kaupungin kansliapäällikkö jättäisi tänä vuonna vanhasta rullasta lukemisen ja tekisi perinteiden kunnioittamisen sijaan radikaalin vasemmistolaisen aloitteen välittömästä tulitauosta suomalaiseen yhteiskuntaan.

Tulitauko nyt, Suomessa tarkoittaisi Väisäsen mukaan sitä, että hallitus lopettaisi välittömästi kansan kurjistaminen ja leikkauspolitiikan harjoittaminen. Väisänen kritisoi Kataisen sixpack-hallitusta, joka vihreiden, demarien ja markkinatalouteen sopeutuneen vasemmiston painovoimalla ampuu nyt kovilla kohti kuntasektoria.

– Hallituksen joululahjat ovat kovia ja kylmiä; työttömyyttä, kallistuneita elinkustannuksia, pidempiä työuria, epätasa-arvoa ja kurjuutta naisvaltaisille palvelu ja hoiva-aloille kunnissa, sanoo Väisänen jouluvetoomuksessaan.

Lue koko teksti >>>

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (9 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.