Uudenvuodentervehdys Tiedonantajaan!

11.12.2017 - 14:45

Vielä ehtii tehdä uudenvuodentervehdyksen Tiedonantajaan – ja kerätä tervehdyksiä myös muilta tovereilta!

Tervehdyksellä olet mukana solidaarisessa kansainvälisessä liikkeessä, joka toimii sotaa, Natoa ja rasismia vastaan.

Tiedonantajassa komeilevan tervehdyksen avulla voit kätevästi esittää vastalauseen hallituksen, Euroopan unionin ja rahaeliitin ajamalle kurjistamispolitiikalle. Se on myös kannanotto työllisyyden, oikeudenmukaisemman tulonjaon, parempien julkisten palvelujen ja todellisen demokratian puolesta. Tervehdyksellä olet myös mukana solidaarisessa kansainvälisessä liikkeessä, joka toimii sotaa, Natoa ja rasismia vastaan.

Päätoimittaja Marko Korvelan mukaan tervehdysten kerääminen on hyvä tapa tukea Tiedonantajaa taloudellisesti. Lehti on ainoa valtakunnallinen viikoittain ilmestyvä poliittinen sanomalehti, joka ei saa eduskunnan jakamaa tiedotustukea.

– Tervehdysten keruu on samalla tapa ottaa kantaa sananvapauden, Suomen kommunistisen puolueen tavoitteiden ja sosialismin aatteiden puolesta, muistuttaa Korvela.

Tervehdyksen voi jättää täällä >>>

Tilaa Tiedonantaja täällä >>>

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.