Uusi kasvo Tiedonantajan toimitustiimiin

09.09.2013 - 10:47
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Sari Toivola käytti puheenvuoron Chile-solidaarisuuskeskustelussa Helsingin Maanantaiklubilla. / Veikko Koivusalo |

Tiedonantajan toimitus haki uutta taittajaa ja toimituksen sihteeriä työtiimiinsä. Hyvien hakijoiden joukosta valittiin lopulta 27-vuotias Sari Toivola.

Vantaalaisella Toivolalla on koulutusta ja työhistoriaa graafisen suunnittelun, verkkosuunnittelun ja kuvituksen saralta. 

– Minulla on myös aikaisempaa työkokemusta järjestökentiltä. Sen myötä olen saanut laajan kuvan järjestötoiminnasta, sen toimintaresursseista ja graafisen suunnittelijan roolista järjestön työntekijänä. Tunnenkin löytäneeni paikkani ja ammatillisen identiteettini järjestökentältä. Myös vasemmistolaiset arvot ovat minulle tärkeitä, sanoo Toivola.

Vuosia yksityisellä toiminimellä töitä tehnyt nuori nainen kaipasi ympärilleen työyhteisöä. Tiedonantajan pesti tuntui Toivolasta kuin lottovoitolta.

– Pääsen tekemään oman alani työtä mukavassa työympäristössä. 

Sari Toivola on luonnollisesti mukana myös Tiedonantaja-festivaalilla Turussa. Lehti on näkyvästi esillä viikonlopun tapahtumissa. Toivolan työtehtäviin kuuluu lehden taiton ja ulkoasun lisäksi levikkityötä ja lehden markkinointiakin. 

Toivola toivottaa kaikki tervetulleeksi Tiedonantaja-festivaalille tutustumaan niin lehteen kuin sen tekijöihin. Joku saattoi Toivolan bongata jo kesäkuussa SKP:n edustajakokouksessa Vantaalla, missä hän oli tekemässä talkootöitä.

Tiedonantaja-festivaalit Turussa 21.-22. syyskuuta.

Helsingistä lähtee bussikyyti la 21.9. klo 7.45 Kiasmalta turistiautopysäkiltä. Paluumatkalle lähdetään Turusta su 22.9. noin klo 15. Edestakaisen matkan hinta on 20 euroa. Tiedustelut (mm. toverimajoitus) ja ilmoittautumiset viimeistään pe 13.9. helsinginpiiri@skp.fi tai Toivo Koivisto 050 341 2590.

Majoitusvaihtoehtoja Turussa:

Maksuton makuupussimajoitus T-Talolla

Matkustajakoti Tuure (Tuureporinkatu 17C. 3 krs.), tuure@netti.fi. Hinnat alk. 58e 2hh, 78e, 3hh.

Tapulitalo (Kaivokatu 14), puh (02) 250 1600. Huoneet alk. 57e 2hh, lisävuode 15e.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Uutiset