Uusi suunta Rakennusliitolle eteni liittokokousvaaleissa

14.03.2011 - 09:01
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Lauantaina vahvistettujen Rakennusliiton 22. liittokokousvaalien tuloksen mukaan Uusi suunta Rakennusliitolle (vaaliliitto B) sai 2,6 prosenttia äänistä ja neljä liittokokousedustajaa. Ryhmä eteni, sillä edellisissä vaaleissa 2007 vastaava äänisaalis oli 1,57 prosenttia ja kaksi edustajaa.

Uudenmaan vaalipiirin äänistä ryhmä keräsi 6,91 prosenttia. Liittokokouksessa edustajina ovat Matti Piirainen ja Pentti Nurminen, varalla Olavi Päivinen. Hämeen vaalipiirissä tulos oli 5,17 prosenttia, edustajana Eero Salonen ja varalla Reijo Sutinen. Turun vaalipiirissä äänistä kerättiin 5,54, ja ryhmän edustaja on Veikko Laine.

Demareiden- ja vasemmistoryhmän yhteinen vaaliliitto sai 218 edustajaa. Ryhmän sisäisestä jakautumisesta ei vielä ole tietoa.

Äänestysaktiivisuus koko maassa kasvoi pari prosenttiyksikköä edellisvaalien vajaasta 29 prosentista 31 prosenttiin.

Rakennusliiton liittokokous ja Rakennusalan työttömyyskassan edustajakokous järjestetään 13.-15. toukokuuta Helsingissä.

www.uusisuunta.com

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (3 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.