Vaalikentillä nähdään!

10.04.2015 - 12:44
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Irene Auer kohtaa ihmisiä Helsingin Kontulassa. / Veikko Koivusalo |

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on jo käynnissä. Vaalikampanjan huipentumiseen on vielä reilu viikko, ja eri puolilla maata on täysi höyry päällä.

Helsingissä kommunisteja on voinut bongata niin vaaliautolla kuin teltoilla eri puolilla kaupunkia.SKP:n Helsingin piirin piirisihteeri Irene Auer on itsekin ehdolla. Kontulalainen Auer kohtaa potentiaalisia äänestäjiä mielellään livenä turuilla ja toreilla. Hän on erityisen huolestunut nukkuvista, joiden ääni ei vaaleissa pääse kuuluviin. Äänestämättä jättävät useimmiten pienituloiset duunarit ja työttömät, joiden elämään nykyisten päättäjien harjoittama politiikka eniten vaikuttaa.

Näissäkin vaaleissa on mukana vasemmistolainen, luokkakantainen vaihtoehto valtapolitiikalle: SKP.

– SKP:n ehdokkaina olevat kommunistit ja sitoutumattomat tuovat vaaleihin todellisen vaihtoehdon käynnissä olevalle hyvinvointivaltion alasajolle. He ovat tavallisia duunareita, työttömiä, opiskelijoita ja eläkeläisiä, maahanmuuttajia ja yksinhuoltajia, asukas- ja kansalaisaktiiveja politiikan lehmänkauppojen ulkopuolelta, muistuttaa Auer.

Ehdokkaiden ohella vaalityöhön tarvitaan väkeä tuomaan SKP:n vaihtoehto ihmisille tunnetuksi. Mukaan pääsevät kaikki. Lisätietoja saa SKP:n piirijärjestöistä >>>

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa