Vanha vallataan uudestaan

08.08.2008 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 28 / 8.8.2008

Kuuluisasta Helsingin Vanhan ylioppilastalon valtauksesta tulee marraskuussa kuluneeksi 40 vuotta. Mutta Vanha vallataan uudestaan tänä vuonna jo 30.–31. elokuuta. Vastavirta-festivaali ja sen huipennuksena SKP:n 90-vuotisjuhla täyttää Vanhan.


Kaksi päivää monipuolisia seminaareja ja keskusteluja, huipputason konsertteja, iloista juhlintaa ja tovereiden tapaamisia on luvassa. Tapahtuman anti on hieno, sellainen, jota mikä tahansa toinen puolue voi vain kadehtia.


Nyt on syytä suunnata nokka kohti Helsinkiä ja innostaa muitakin mukaan. Eikä vain sitä nykyistä totuttua ydinporukkaa vaan laajemmaltikin.


Olitko sinä mukana SKP:n julkisuuteen tulon 30-vuotisjuhlassa 1974 tai SKP:n 60-vuotisjuhlassa 1978 Stadionilla? Mitä jos varmistaisit, että mahdollisimman moni niissä juhlissa olleista suuntaisi Vanhalle?


Muistatko, ketä kaikkia kuuluikaan puolue-, nuoriso- tai naisosastoosi 70- tai 80-luvulla? Mitä jos ehdottaisit heille yhteistä matkaa Helsinkiin?


Osallistuitko sinä Vanhan valtaukseen 1968? Mitä jos ottaisit yhteyttä muutamaan muuhun valtaajaan ja tekisit treffit Vanhalle?


Onko naapurisi tai työkaverisi kaipaillut suoraa puhetta tärkeistä aiheista ja ottanut silloin tällöin luettavakseen Tiedonantajan? Mitä jos houkuttelisit hänet Vastavirta-festarin keskusteluihin?


Päätöksiä Vanhan uudelleen valtaukseen lähdöstä, porukan värväämisestä, kimppakuljetuksista, majoittumisesta jne. on aika tehdä nyt. Kolmen viikon päästä on jo oltava Vanhalla.ERKKI SUSI

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli