Vapputervehdys Tiedonantajaan!

03.04.2019 - 10:30
(updated: 10.04.2019 - 10:24)

Vapputervehdyksen kerääminen on taas käynnissä!

Tervehdi toveria ja kaveria Tiedonantajan vappunumerossa ja osallistu työväenlehtien tervehdysperinteeseen. Tiedonantajaa on joukkorahoitettu jo 50 vuotta. Ensimmäiset vapputervehdykset luettiin lehdestä kevään 1969 vappunumerossa. Tervehdyksiä voi ilmoittaa lehteen 9. huhtikuuta asti.

– Suomalaiset työväenlehdet ovat aina olleet mukana, kun maahamme on luotu hyvinvointia ja demokraattisia vaikutusmahdollisuuksia. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus, kattava sosiaaliturva, kaikkien saatavilla oleva terveydenhuolto, 5-päiväinen työviikko ja maailman huippua oleva koulujärjestelmä ovat vain joitain esimerkkejä työväenliikkeen voitoista, sanoo Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén työväenlehtien tärkeydestä.

Tiedonantaja tukee työväen joukkotoimintaa.

– Näitä saavutuksia vastaan porvaripuolueet ovat hyökänneet aina ja viime vuosina yhä kiihtyvällä tahdilla. Oikeistovalta heikentää työehtoja ja luo työttömyyttä. Samalla murennetaan hyvinvointipalvelujemme rahoituspohjaa ja kavennetaan demokratiaa. Kansainvälisesti porvaripuolueet voimistavat työvoiman polkumyyntiä, eriarvoisuutta ja sodan uhkia, jatkaa Packalén.

– Tiedonantaja tukee työväen joukkotoimintaa. Osana sitä tarvitaan myös rohkeita työväenlehtiä, jotka haastavat yhden totuuden politiikan ja jatkuvan leikkauslinjan, vaativat parempia työehtoja ja politiikan suunnan muuttamista, päättää Packalén ja innostaa samalla ihmisiä joukkorahoittamaan Tiedonantajaa.

Jätä tervehdys osoitteessa https://www.tiedonantaja.fi/keraykset/vapputervehdys-2019

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.