Vapputervehdysten keruu on alkanut!

20.03.2015 - 12:44
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

Vappu tulee joka vuosi tasaisin väliajoin samaan aikaan, 1. toukokuuta. Tänä vuonna työväen vuotuisena juhlapäivänä on aika yllättää porvarit toden teolla! Eräs tapa tähän on kerätä Vappu-Tiedonantajaan entistä näyttävämpi lista tervehdyksiä.

Kevään 24-sivuinen Vappu-Tiedonantaja ilmestyy sopivasti vapun aattona 30. huhtikuuta.

Tuttuun tapaan vapputervehdyksen voi jättää oheisella listalla tai netissä osoitteessa www.tiedonantaja.fi/tilaukset#tervehdykset. Nettisivuilla tervehdyksen voi maksaa verkkopankissa.

Tiedonantajan tervehdysten kerääminen on puoluetyötä parhaimmillaan. Keruun voi ottaa osaksi eduskuntavaalityötä ja pitää listoja mukana vaalitilaisuuksissa ja teltoilla.

Kannattaa huomioida, että vapputervehdysten kerääjä saa palkkioksi 10 prosenttia keräämästään rahasummasta.

Lataa vapputervehdysten keräyslista tästä (PDF)

Paperilla kerätyt tervehdykset voi lähettää toimitukseen viimeistään perjantaina 17. huhtikuuta.

Tervehdyksiä keräämällä tuet Tiedonantajaa

Kun valtio ja mainostajat eivät suosi, on lukijoiden tuki Tiedonantajalle ratkaisevaa. Syrjinnälle voi esittää vastalauseensa keräämällä tervehdyksiä ja sen lisäksi osallistumalla Tiedonantajan tukikeräykseen.

Yleisradio ja valtalehdet puhuvat suuren rahan äänellä ja vaikenevat vaihtoehdoista. Tiedonantajalla on siksi kokoaan isompi merkitys vastarinnan äänenä. Lehti tarvitsee taloudellista tukea, jota se ei saa eduskuntapuolueiden vain omille lehdilleen jakamista tukimiljoonista.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (7 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.