Vappuvaroitus!

10.03.2014 - 10:00
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Tänä keväänä Vappu-Tiedonantaja ilmestyy jo perjantaina 25. huhtikuuta. / Toivo Koivisto |

Tämä on varoitus! Vappu tulee joka vuosi tasaisin väliajoin samaan aikaan, 1. toukokuuta. Nyt on siis jo aika ryhtyä keräämään Vappu-Tiedonantajan tervehdyksiä. Tänä keväänä 24-sivuinen Vappu-Tiedonantaja ilmestyy jo perjantaina 25. huhtikuuta.

Tervehdyksen voi jättää Tiedonantajan paperilehdestä löytyvällä listalla tai netissä osoitteessa www.tiedonantaja.fi/tilaukset. Nettisivuilla tervehdyksen voi maksaa verkkopankissa.

Tiedonantajan tervehdysten kerääminen on puoluetyötä parhaimmillaan. Kannattaa huomioida, että vapputervehdysten kerääjä saa halutessaan palkkioksi 10 prosenttia keräämästään rahasummasta.

Tue Tiedonantajaa

Kun valtio ja mainostajat eivät suosi, on lukijoiden tuki Tiedonantajalle ratkaisevaa. Syrjinnälle voi esittää vastalauseensa osallistumalla Tiedonantajan tukikeräykseen.

Toinen hyvä vastaus syrjintään on tietysti Tiedonantajan tilaaminen – itselle, kaverille tai lähikirjastoon. 

Tiedonantajalle kerätään tukea Spartacus-säätiön tukitileille Nordea FI20 1511 3007 2002 19 ja Danske Bank FI46 8000 1501 4100 71.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.