Vastavirtafestivaalin DigiCultStudio suorana verkossa

04.03.2011 - 11:49
(updated: 16.10.2015 - 10:39)

DIGICULTSTUDIO @ Vastavirtafestivaali

La 5. maaliskuuta klo 12-15

Vanha Ylioppilastalo, Musiikkihuone

Viisi keskustelua – viisi ajankohtaista aihetta digitaalisesta kulttuurista ja tietoverkoista. Toimittaja ja keskustelun vauhdittaja: Marko Korvela

KLIKKAA!: Suora lähetys DigiCultStudiosta Vanhalta 5. maaliskuuta klo 12-15 >>>>

Alustava aikataulu

Klo 12.00: Digitalisoituuko media kokonaan? Keskustelemassa Into-kustantamon sähköisistä kirjoista vastaava Milla Karppinen sekä Tiedonantaja-lehden päätoimittaja Erkki Susi.

Klo 12.20: YouTube-videot: Yleislakko – 2010 / -sihiL- Live – Weltkrieg

Klo 12.30: Onko elektroninen musiikki uusi punk? Miten uusi teknologia auttaa muusikkoa tekemään ja levittämään musiikkia? Mukana industrial-artisti Ilari Sivil alias -sihiL- sekä Yleislakko-punkyhtyeen laulaja-lauluntekijä Antti Sandberg.

Klo 12.55: VideoTrailer: Iron Sky

Klo 13.00: Tieto on valtaa ja bisnestä I – Miten digitalisoituminen ja tietoverkot ovat muuttaneet musiikki- ja elokuvataiteen tuotantoa, markkinointia ja levittämistä? Kenelle kuuluvat tekijänoikeudet? Keskustelemassa Piraattipuolueen Lilja Tamminen,Iron Sky -elokuvan tiimistä Jarmo Puskala ja muusikko Markus Mutta.

Klo 13.35: Tieto on valtaa ja bisnestä II – Kenen ehdoilla tietoyhteiskuntaa kehitetään? Vihreiden kansanedustaja Jyrki J.J. Kasvi ja Kommunistisen nuorisoliiton puheenjohtaja Anna-Mili Tölkkö.

Klo 14.00: Kirjailija Mike Pohjola – runoja

Klo 14.15: Miksi bloggaan? tiedonantaja.fi:n blogistit kertovat ja innostavat bloggaamaan. Mukana Hannu Tiainen Kihniöstä ja Hanna Era Jyväskylästä.

Vastavirtafestivaalin muu ohjelma >>>

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.