VIIKON PAKINA: Ilon pilaaja

07.11.2008 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 41 / 7.11.2008

Ensin ennustus: Olli Kivinen kirjoittaa pian Helsingin Sanomiin kolumnin, jossa hän vakuuttaa kaikkien esteiden Suomen Nato-jäsenyyden tieltä poistuneen, koska suomalaisten vierastama George Bush siirtyy kohta syrjään ja Barack Obama astuu USA:n presidentin virkaan.


Miksi muuten Euroopan Nato-maiden johtajat ovat haltioituneita Obaman voitosta? No siksi, että heidän on Bush-mörkön poistuessa helpompi suostua lähettämään lisää joukkoja Afganistaniin, kuten Obama haluaa. Näiden maiden kansalaiset ovat jyrkästi vastustaneet joukkojen lähettämistä, mutta Obaman uskotaan kääntävän yleisen mielipiteen taipuisammaksi.* * *Ei ole mukavaa olla ilon pilaaja. Kaiken hyvän odottaminen Obamalta on ymmärrettävää. Mutta on aivan pakko varoittaa uskomasta satuihin ja valheisiin.


Suuryhtiöt ja pankit eivät sijoittaneet Obaman vaalikampanjaan 600 miljoonaa dollaria (John McCainin 100 miljoonaa vastaan) sen vuoksi, että Obama lopettaisi sodat ja kääntäisi USA:n sisäpoliittista kurssia sosiaalisempaan suuntaan.


Obama haluaa lisätä sotilasmenoja. Hän haluaa lisätä armeijan joukkojen määrää 65 000 sotilaalla ja merijalkaväen määrää 27 000:lla Afganistanissa ja muualla maailmassa käytäviä sotia varten.


Obama on sanonut, että "presidentin ei pitäisi koskaan epäröidä käyttää voimaa, yksipuolisesti jos tarpeellista, !suojellaksemme elintärkeitä etujamme! Se tunnetaan ennaltaehkäisevänä sotilaallisena toimintana."


New York Times viittasi vaalien aattona 3.11. varovasti siihen, että kahden pääpuolueen kesken on päästy yhteisymmärrykseen uudesta aggressiivisesta strategiasta Irania kohtaan. Obama ei puhunut vaalikampanjan loppusuoralla asiasta sanaakaan, mutta hänen neuvonantajansa valmistelivat kulissien takana Iranin vastaista operaatiota.* * *Obaman mukanaan tuomasta "muutoksesta" kertovat jotain myös hänen nimityssuunnitelmansa.


Obama valitsee todennäköisesti valtionvarainministeriötä johtamaan kuvernööri Jon Corzinen, Goldman Sachs -pankin entisen toimitusjohtajan ja Bilderberg-aktiivin. Ehdokaslistalla on myös Robert Rubin, Citigroup-pankin johtaja ja neuvonantaja.


Tärkeää Valkoisen talon henkilöstöpäällikön virkaa Obama on tarjonnut pankkiiri ja kansanedustaja Rahm Emanuelille. Emanuel on johtava sionisti ja sotahaukka.


Obama ja Emanuel tutustuivat 4.6. Israel-myönteisen painostusryhmän AIPACin kokouksessa, jossa Obama piti surullisen kuuluisan "Nyt on aika seisoa Israelin rinnalla" -puheensa.


Emanuel on kirjoittanut:


"Amerikan täytyy johtaa maailman taistelua pahan ja totalitarismin leviämistä vastaan. Meidän on vahvistettava armeijan "ohutta vihreää linjaa" ympäri maailmaa lisäämällä USA:n erikoisjoukkoja ja merijalkaväkeä. Meidän on laajennettava USA:n armeijaa 100 000 sotilaan lisäjoukoilla."EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli