VIIKON PAKINA: Kosovo, Tiibet ja aivopesu

11.04.2008 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 15 / 11.4.2008

"Itsenäisen" Kosovon johdossa nyt olevat entisen "vapautusarmeija" KLA:n johtajat eivät harjoittaneet vain huume- ja tyttökauppaa, vaan myös elinkauppaa. Tämä käy ilmi entisen Jugoslavian sotarikostuomioistuimen pääsyyttäjän Carla Del Ponten kirjasta Hunt.


KLA kuljetti esimerkiksi kesällä 1999 noin 300 kiinniotettua serbiä kuorma-autoilla Albaniassa sijainneille leireille, joilla heidät alistettiin leikkauksiin. Heiltä poistettiin munuaisia ja muita elimiä, jotka salakuljetettiin ja myytiin ulkomaisille klinikoille.


Uhreja pidettiin vangittuina, kunnes heidät tapettiin leikkaamalla toinenkin munuainen ja muita elimiä ja haudattiin salaa.


Toimintaa harjoitettiin Naton ja YK:n Kosovo-mission (Unmik) suojeluksessa. Naton pääsihteerinä oli siihen aikaan nykyinen EU:n "korkea ulkopoliittinen edustaja" Javier Solana ja Unmikin johtajana Ranskan nykyinen ulkoministeri Bernard Kouchner. Herrat estivät tapausten tutkimisen.


Rikollista bisnestä valvoi henkilökohtaisesti nykyinen Kosovon pääministeri Hashim Thaci, joka tienasi miljoonia dollareita ihmiselinten kaupalla. Mutta KLA-miehiä ei tuomittu eikä tuomita Sotarikostuomioistuin vapautti viimeksi 3.4. Kosovon entisen pääministerin Ramush Haradinajn kaikista syytteistä.


Suomi on siis "hyvässä seurassa" tunnustaessaan elinkauppiaiden ja murhaajien johtaman Kosovon ja tiivistäessään kytkentöjään Natoon.* * *Tiedonantajan Tiibet-pääkirjoitus 28.3. on herättänyt huomiota. On kysytty, mihin lähteisiin se perustuu.


Lähteitä maailmalla riittää, valitettavasti lähinnä vieraskielisiä. Tässä vain muutamia, ensin kanadalaiselta nettisivulta www.globalresearch.ca:


Michael Parenti: Tibet: Friendly Feudalism, 20.3.


Michael Barker: Tibet: The Roles of the CIA and the National Endowment for Democracy, 20.3., ja Human Rights and Media Manipulation, 29.3


Muriel Mirak-Weissbach: A New Asian-African Alliance? China supports Sudan"s Economic Growth, 23.3.


Richard M. Bennett: Tibet, the "great game" and the CIA, 25.3.


Soraya Sepahpour-Ulrich: The Tibet Card, 27.3.


Sitten muilta nettisivuilta:


Justin Raimondo: Why They Hate China, www.antiwar.com, 26.3.


Gary Wilson: Tibet and the March 10 commemoration of the CIA"s 1959 uprising", 19.3., ja Behind the anti-China Olympics campaign,www.workers.org, 29.3.


Andrei Areshev: Tibet: Will the USA Launch a New Secret War "Under the Roof of the World"?, www.iraq-war.ru, 8.4.


Jerry Mazza: Hey, Tibet"s been part of China for 700 years plus!, www.online.com, 9.4.


Israelilainen rauhanaktivisti Uri Avnery on todennut valtamedian Tiibet-"uutisoinnista": "Minulla on epämukava tunne, että joku pesee aivojani." Jos sinulla on samanlainen tunne, vain monipuolinen tiedonhankinta auttaa.EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli